maanantai 25. marraskuuta 2013

Viikonloppu höpinöitä!


Kukat on kivoja, olisipa aina kotona tuoreita kukkia. Liljat on erityisen kivoja. Yllä olevat kuvat otin viime viikolla, siivosin pöydänkin kuvia varten. Tiedättekö, miten kaikkien bloggaajien kodit ovat kuvissa aivan tiptop. Tuoreita kukkia, koriste-esineet nätisti järjestyksessä, kynttilät palamassa joka ilta, aamiainen syödään aina näteistä astioista. No, ainakin tämä "bloggaaja" tunnustaa, että yllä olevan kaltaiset kuvat ovat täyttä huijausta. Täällä ainakin maitorahka-aamiaiset syödään suoraan purkista. Ei kovin kuvauksellista. Alla olevasta kuvasta näkyy totuus.


Pitäisi oikeastaan joka päivä kutsua vieraita kylään tai ottaa kuvia, niin tulisi pidettyä paikat siistinä. Tosin kyllä meillä on suhteellisen siistiä aina, miekkonen on kovin järjestelmällinen ja pitää minutkin ruodussa. Ei kehtaa jättää takkia lattialle kotiin tullessa tietäen, että Mikko sen siitä siivoaa muuten. Kun Mikko oli ekaa kertaa meillä yötä (asuin vielä vanhemmilla), äiti huomasi heti siististi viikatut vaatteet ja toivoi munkin oppivan Mikolta jotain. Opittu on!


Perjantaina oli firman pikkujoulut. En ole koskaan ennen ollut oikeissa työpaikan pikkujouluissa. Okei, oli meillä neljän subitytöt kokoontuminen sillon kolme vuotta sitten, ei ollut huono sekään! Päällä oli muuten sama mekko, jota käytin kolme vuotta sitten, kun tapasin Mikon ensimmäistä kertaa. :) Onnenmekko siis! Vielä mahtuu.. Oli superhauska ilta, rima on asetettu korkealle seuraavia pikkujouluja varten.


Pääsin nukkumaan jo kahden jälkeen (kyllä äiti, se on "jo"), joten perinteisen dagen efter-pizzan sijaan krapulamätöt olivat astetta kevyemmät. Tosin tossa mun Johdon salaatissa ei ole muuta "salaattia" kun noi salaatinlehdet :D Pohjapastan lisäksi oli kolme täytettä: kanaa, fetaa ja pähkinöitä. Nomnom! Salaattilounaan jälkeen käytiin leffassa katsomassa Don Jon. Oli vähän outo, ihan viihdyttävä, mutta en kyllä lähde suosittelemaan.

Lauantai-ilta meni sitten kirppiskamojen pakkailussa. Kyllä sitä kamaa olikin, kun ei ole pariin vuoteen käynyt myymässä. Sunnuntaina klo 6:45 herätyskello soi, otettiin rinkat ja matkalaukut ja vaellettiin Jäähallin kirppikselle. Mikko joutui vielä käymään täydennysreissuilla, ennen kuin saatiin kaikki tavarat paikalle. Meni tosi hyvin kaupaksi, vaikka myyntiaikaa oli vähän vähemmän (7:45-13:30) kuin Valtterilla, missä olen ennen käynyt. Jäätiin 200 euroa voitolle!! Pistettiin se meidän "talouskassaan", kyllä tolla muutaman kerran käy kaupassa. :) Loput vaatteet, mitkä eivät menneet kaupaksi, vietiin UFFiin. Ja saatoin ottaa myös omaan vaatekaappiin sieltä muutamat jutut takaisin. :D Ei käyty itse kiertelemässä pöytiä, koska haluttiin päästä eroon tavarasta, emmekä ostaa sitä lisää, mutta pitäisi kyllä käydä useammin kirppareilla myös ostoksilla.





Sitten vielä kuva ihanasta pikkujoululahjasta, jonka sain kollegaltani. Lämpimät tossut! Hyvää sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa! Ensi kerralla voisin palata "asiaan" ja kirjoitella vähän vaihtofiiliksistä. God natt, sov gott!


2 kommenttia:

  1. Nasu oli kyl ihan ykkösmyyjä meidän kirppari-tiimissä! Et antanut helpolla alennuksia ja kauppasit timanttisesti kaiken mitä luultiin ettei ostettais :)

    VastaaPoista
  2. Kaiken paitsi sen yhen pikkukaverin.. :P

    VastaaPoista