torstai 5. joulukuuta 2013

Meet Huggsy!

Hyvä ystäväni ja tärkeä perheemme jäsen Huggsy täyttää kohta yhden vuoden. Käytiin miekkosen kanssa uudenvuodenpäivänä 2013 Lissabonin akvaariossa, jossa oli kalojen lisäksi myös pingviinejä ja saukkoja. Pingviinit ovat yksiä maailman parhaimpia eläimiä, joten tuijottelin niitä ties kuinka kauan kunnes Mikko raahasi mut eteenpäin siellä. Ei tosin mennyt kauaa, kun mä raahasinkin Mikkoa taas takaisin ihmettelemään niitä. Mulla on koneella varmaan enemmän kuvia pingviineistä kun Mikosta.. hups. Onneksi mies ei ole mustasukkainen, vaan osti mulle oman pehmopingviinin akvaarion giftshopista! Parhaiten käytetyt 17 euroa ikinä, tack älskling!

Uunituore Huggsy, jonka nimi oli vielä tuossa Paavo. Ja minä onnellisena!


Huggsy valloitti hotellihuoneen!



Huggsyn nimi oli aluksi Paavo. Mutta kyllä se enemmän Huggsylta näyttää. Näissä kuvissa se on vielä kauniin valkoinen, mutta totuushan on, että lähes 365 yötä mun kainalossa on tehnyt siitä sellasen harmahtavan.. :D Pitäisi kylvettää se. Huggsyn sisällä on sellaisia pieniä palloja (polystyreeni helmiä, kertoo Huggsyn peppulappu) ja Mikko pelkää, että se räjähtää joku päivä, kun halin sitä niin kovaa.

Tässä Huggsy kärsii krapulasta vappupäivänä
Huggsy auttaa antropologian lukemisessa Afrikka-teemaan sonnustautuneena

Huggsy auttaa sosiologian opinnoissa
 
Nyt on sitten vaikea päätös tehtävänä: otanko Huggsyn mukaan Ruotsiin? Laukku tulee varmaan aika täyteen ilman yhtä pingviiniäkin. Toisaalta nukkuminen ilman Mikkoa tulee varmasti olemaan ainakin aluksi tosi outoa ja yksinäistä, joten Huggsy voisi sitten lohduttaa öisin. Näin surkealta Huggsy näytti, kun kerroin, ettei se pääse mukaan:





PS: Dear Eki, kirjoitan julkiseen päiväkirjaani postausta pehmolelustani. Oonx normaali?

4 kommenttia:

  1. Haha, onpas söpö!! Tottakai Huggsy lähtee mukaan Göteborgiin, ei missään laukussa vaan ihan suloisesti kainalossa! ;)

    VastaaPoista
  2. Jep, mä lennän vaihtoon pehmolelu kainalossa ja äiti tulee saattamaan! :D

    VastaaPoista
  3. Kyllähän Hugsyn pitää päästä Nasun mukaan :) Se on niin kiintynyt suhun!

    VastaaPoista