keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Pääsiäismatka varattu!

Meillä on Mikon kanssa tapana lähteä jollekin pienellä Euroopan matkalle pääsiäisenä. Ensimmäinen yhteinen pääsiäisemme oli vuonna 2011 ja tuolloin matkustimme ensimmäistä kertaa yhdessä. Tuolloin kohde oli Berliini, seuraavana vuonna Kööpenhamina ja viime vuonna Riika. Kai tätä jonkin laiseksi perinteeksi voisi jo kutsua. Tänä vuonna kohteeksi valikoitui Belgian Bryssel. Ajattelimme myös tehdä junalla päiväretken Luxemburgiin. Tulee nähtyä kaksi uutta maata kerralla, en malta odottaa!

Olen lukenut Brysselistä paljon juttuja eivätkä kaikki ole olleet positiivisia. Ehkä yleisin syytös kaupunkia kohtaan on, että se olisi tylsä. Itse en ole vielä koskaan kohdannut tylsää maata tai kaupunkia, joten uskon viihtyväni Brysselissäkin erittäin hyvin. Ehkä se tylsyys on myös vähän katsojasta kiinni? ;) Ymmärrän kyllä, jos on esimerkiksi reilaamassa ja Euroopan suurten metropolien jälkeen joku kaupunki ei tunnu enää niin jännittävältä. Matkustamiseen ja uusien asioiden näkemiseenkin voi varmasti tulla ähky. Ei ole tosin itseä vielä koskaan moinen vaivannut.

Tapaamme siis Mikon kanssa Brysselissä perjantaina 18.4. kuukauden erossa olon jälkeen. Hyvin vaikea kuvitella, että noista neljästä päivästä saisi tylsiä tekemälläkään! Nyt vielä jos Leijonat voittavat Venäjän niin tämä päivä olisi kruunattu!

1 kommentti:

  1. Oi sitten nähdään :) Niistä tulee parhaat treffit! Ja Suomikin voitti :D

    VastaaPoista