keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Brysselin kuvilla vappunostetta


Jokaisen opiskelijan lempijuhla, VAPPU eli VALBORG on täällä! Mulle vappu tarkoittaa aina vappuaattoa, koska jostain syystä vappupäivän juhlinta on omalta osaltani jäänyt kovin laimeaksi. Vappupäivisin tekee mieli jäädä kotiin syömään pizzaa ja juomaan jaffaa, jos ymmärrätte mitä tarkoitan... Ehkä vuoden päästä minäkin selviydyn Ulliksen vappupiknikille. Tämä vappu menee ilman juhlan tärkeintä toisiksi tärkeintä rekvisiittaa nimittäin ylioppilaslakkia ja haalareita. Tärkein rekvisiitta on tietenkin skumppapullo. Ja munkit on aika tärkeitä myös. Mutta kuka sitä jo lakkiaispäivänä mansikkaboolissa uitettua lätsää kaipaakaan, kun pääsen tutustumaan ruotsalaiseen Valborgiin. Suunnitelmana on viettää vappua ulkona, niin kuin kuuluukin. Onneksi sää vaikuttaa varsin lupaavalta, ei kalise hampaat skumppapulloa vasten niin kuin viime vappuna. Aloitamme iltapäivällä grillaillen ja siitä sitten muun juhlakansan kanssa Slottsskugenin puistoon. Suomalaisena eksperttinä kävin hakemassa juomat Systembolagetista jo maanantaina, noobimmat vaihtarit tuskailevat nyt jonoissa.

Tässä sekalainen kattaus kuvia Brysselistä ilman sen kummempia tarinoita, koska nyt on jo kiire karkeloimaan siis krebaamaan siis kreisibailaamaan siis juhlimaan! Äiti, kaikki eiliset lupaukseni pätevät edelleen. GLAD VALBORG!

Brysselin Riemukaari




Euroopan parlamentti

Huomatkaa, että suomen käännös tulee ennen ruotsin käännöstä, joka on viimeisenä! Victory!



EU-monumentti "United in Peace", joka oli illalla jo aidan takana. Tiesittekös, että EU:n motto on "United in Diversity".
Happy moments
Even happier moments..



Kirkko, joka Wikitravelin mukaan on maailman 5. suurin, mutta Wikipedian mukaan maailman 11. suurin. No iso joka tapauksessa. Suurin on Vatikaanin Pietarinkirkko. Halusitte kuitenkin tietää.


VAPPUVAPPUVAPPUVAPPUVAPPUVAPPUVAPPUVAPPUVAPPUVAPPUVAPPUVAPPU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti