sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Barbie peiton syövereistä

Neljäs päivä menossa barbie peittojen syövereissä. Onneksi olo on alkanut jo parantua, jäljellä on oikeastaan enää tavallista voimattomampi olo sekä ärsyttävä yskä. Parin vuorokauden totaalilepo sekä Mikon leipomat browniet auttoivat selättämään tämänkin taudin. Keskiviikkona sanoinkin Mikolle kuumehöyryjen keskeltä, että entä jos joutuu sairastamaan yksin? Jouduin tietty itsekin olemaan yksin Mikon ollessa töissä, mutta silloin korkein kuume oli onneksi jo väistynyt. Sanoinkin, että silloin tietää olevansa oikeasti kipeä, kun ei pysty avaamaan tietokonetta tai katsomaan telkkaria.

Jännä myös huomata, miten monesti tulee kipeäksi vasta sitten, kun siihen on mahdollisuus. Keskiviikkopäivä sujui ilman ongelmia tasan siihen asti, kun astuimme kollegan kanssa ulos tärkeästä tapaamisesta. Kroppa siis tiesi aamulla, että vielä pitää jaksaa pari tuntia, niin selviää vähemmällä harmilla ja ärsytyksellä. Pian tapaamisen jälkeen sanoin kollegalle, että on vähän hassu olo ja siitä tunnin päästä kaaduinkin korkeassa kuumeessa sänkyyn.



Nyt on jo melko hyvä olo, mutta täytyy ottaa vielä seuraava viikko iisisti. Äiti on muistuttanut mua noin viisitoista kertaa jälkitautien riskistä, ja niitähän mä en halua, koska 12 päivän päästä on lähtö Berliiniin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti